Personal

Nešto detaljnije o meni možete saznati u rubrici Personal :)

 

IMG_20160726_142712

 

Moje ime je Marina Carević i tipkat ću vam o svojim iskustvima s određenom preparativnom i dekorativnom kozmetikom. Također, ponekad ćete imati priliku zaviriti u moju kuhinju u Vikend postovima kulinarstva gdje ću s vama podijeliti jednostavne i brze receptiće ili čitati o nekom uradi sam projektu u DIY rubrici, dok u rubrici Gost post ćete pronaći tagove, darivanja i slično :) . Rubrika Looks biti će modno fokusirana i tamo ćete moći pronaći inspiracije  i različite outfite za različite prigode.

Imam 30 godina, magistar sam ekonomije (turističkog usmjerenja) i trenutno radim u IT tvrtci. Pisanje bloga je započelo sasvim slučajno u vrijeme visoke osobne neproduktivnosti i željom za razvojem na novim područjima. Do sada se još nisam okušala u pisanju, no smatram da se u svemu može uspjeti i napredovati, ukoliko se uloži dovoljno truda, vremena i naravno-ljubavi. Iako je blog relativno nov, aktivan je tek nešto manje od godine dana, ali je već postigao popriličan uspjeh i veliku čitanost. Reakcije čitateljica su više nego pozitivne što potvrđuje i broj pratitelja na Facebook Page-u i Bloglovin’-u.

Velik sam zaljubljenik u kozmetiku, modu, životinje (pse posebno) i sve što čini život ljepšim i bogatijim kao što su putovanja i gastronomija. Imam jazavčara Woody-a i beaglicu Alphu. Obožavam testirati prirodnu kozmetiku, isprobavati nove frizure i look-ove……..kuhati, usrećivati svoju obitelj i prijatelje, voljeti i biti voljena :) .  Više činjenica o meni možet pročitati na sljedećem linku.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja, budite slobodne kontaktirati me :)

Pusa svimaaaa!!!