Iako ljetno razdoblje implicira svijetle boje, ja sam još uvijek zapela na mauve i nikako da se odvojim od nje 😀 Nakon dugo vremena, odlučila sam osim Essie lakova, isprobati i neke druge brandove. Iako, moram priznati da mi je Essie nijansa Urban Jungle još uvijek na prvom mjestu. Uz Bourjois, Makeup Factory, Artdeco mi je definitivno jedan od omiljenijih brandova dekorativne kozmetike. Osim velikog spektra nijansi, Artdeco proizvode odlikuje viša razina kvaliteta uz srednji rang cijena.

Artdeco Art Couture Nail Lacquer u nijansi 780 pakiran je u staklenoj bočici u količini od 10 ml. Rok trajanja mu je 24 mjeseca od otvaranja proizvoda. Poput nekih high end brandova, Artdeco lak ima dupli poklopac poput Diorovih. Ergonomski non-slip čep omogućuje preciznije zatvaranje i smanjuje mogućost ispadanja iz ruku. Cijena mu je oko 60ak kuna.

SAM_2384

Art Couture Nail lakovi prezentirani su kao high-tech linija lakova s vinilskim efektom. U ediciji možete pronaći izrazito puno nijansi i mislim da je praktički nemoguće da neće pronaći bar jednu koja će vam se svidjeti.

Kistić je srednje debljine i omogućuje precizno nanošenje laka. Nijansa 780 je izrazito pigmentirana i za potpuno prekrivanje dovoljno je nanošenje dva sloja. Čak i samo jedan sloj daje u skoro pa potpuni neprozirni efekt. Lak se brzo suši i u konačnici ima visoki sjaj. Vinilska formula daje laku dugotrajnost, izrazit sjaj i visoki pigment koji omogućuje optimalno prekrivanje. Što se dugotrajnosti tiče, uz svakodnevne kućanske poslove, lak izgleda savršeno prvih 5 dana, a nakon toga maksimum izdržljivosti mu je još dva dana. U ta zadnja dva dana djeluje više mat i polako se oštećuje boja pri vrhu nokta.

SAM_2385

Artdeco lak je ispunio sva moja očekivanja i baš sam zadovoljna njegovom trajnošću, a posebno brzinom sušenja. Definitivno bih voljela kupiti si još barem jednu ili može i 10 nijansi 😀 Sve djeluju prekrasno, jedna mint mi je posebno zapela za oko ;).

Drage moje, uživajte u vikendu do mog sljedećeg tipkanja! Podsjećam vas da me možete pratiti preko FB page-a i Instagrama!

Pusa svima!

1700415208442114211114

P.S. – Tek sam sada na fotkama skužila da sam malo previše s kistićem potegnula i izvan područja noktića..ah događa se svima,  my bad 😀