Kako u zadnje vrijeme kruži The Versatile Blogger Award, zaključila sam da je zadnji čas da se odazovem nominacijama od strane Chic State of Mind, Dancer & Makeup lover, Drama Princess, All Made up, Makeup, life and style te Dream World (nadam se da nisam nikoga izostavila :). Prvo, moram se zahvaliti kolegicama blogericama na virtualnoj “nagradici” :* pa zatim krećemo s VBA detaljima ;).
VBA dodjeljuju blogeri blogerima za koje smatraju da imaju kvalitetan sadržaj na blogu. Pri tome se razmatra stil pisanja, originalnost obrađenih tema, kvaliteta fotografija te naravno – sama ljubav i trud uloženi u kreiranje bloga :). Ukoliko se bloger odazove nominaciji, dužan je napisati sedam nasumičnih činjenica o sebi, što smatram da je odličan način da se svi nekako pobliže upoznamo. Potom je potrebno nominirati petnaest drugih blogova za koje smatramo da ispunjavaju navedene kriterije. Kako je već velika većina bila nominirana i već otipkala VBA post, taj dio ću ipak izostaviti ;).
Sedam činjenica o meni:

 

  • Moram priznati da sam izuzetno emotivna osoba i ponekad mislim da stvarno imam malo previše ljubavi u sebi :D. Između ostalog, često pustim suzicu, bilo od sreće ili od tuge, neovisno o tome gdje sam/s kim sam i koliko je pogodan trenutak :D. 
  • Obožavam kuhati! Ali možda ipak više volim peći kolače, iako ih ne volim baš toliko jesti. Definitivno mi je jedna od omiljenijih torti Sacher-ica, pogotovo kad još napravim varijaciju na temu pa je ekstra doradim s javorovim sirupom. Uh, savršenstvo!
  • Već neko vrijeme me prijatelj nagovara da osnujemo bend i da ja budem pjevačica, no nikako da se odvažim na taj pothvat, ali ozbiljno razmišljam o tome :D! A tko zna..možda nas baš čeka blistava karijera :D.
  • Ne volim gazirana pića nikakve vrste, ali zato obožavam čaj, pogotovo crni s bademovim mlijekom :).
  • U zadnjih nekoliko godina, izuzev Zagreba, živjela sam neko vrijeme u Ljubljani (Slovenija) i u Edmontonu (Kanada). I moram reći da sam u Ljubljani provela najljepše dane, izvrsni ljudi, odličan posao, a još bolji izlasci :), dok su u Edmontonu ljudi poprilično hladni, jednako kao i klima ;).
  • Vrlo često mislim da se život stvarno igra sa mnom! Neke situacije ponekad budu toliko nevjerojatne i da mi netko to drugi priča, mislila bi da mi laže :D.
  • Bez obzira što mi se događa u životu, ne mogu dugo biti loše volje i takav period kod mene traje otprilike 3 dana. Prvi dan budem depresivna, drugi dan ljuta, a treći dan mi se više ne da bit loše, jer se stvarno volim šaliti i smijati i jednostavno ne mogu više živjeti ko sova ušara :D. Bez obzira na sve, život je lijep! :)
Eto, to bi bilo to što se tiče VBA taga, nadam se da vam se svidio ovaj kratak post. Slobodno si dajte oduška i napišite u komentarima 7 činjenica o sebi. Veselim se čitanju! :)
P.S. – Avon Lady darivanje traje do 1. travnja tako da svakako kliknite na link i sudjelujte u darivanju ;). Sretno!
 
 
 
 
*Sve fotografije su preuzete s Interneta.