U ovom postu ću vas upoznati s jednom Avon Lady, izuzetno dragom i pristupačnom djevojkom Ivanom. Pretpostavljam da ste sve upoznate s ulogom Avon Lady – damama predstavnicama Avon kozmetike putem kojih možete naručiti svoje omiljene Avon proizvode. Nadam se da volite čitati ovakve random intervjuiće i da će vam se i ovaj svidjeti ;).  Također, pri dnu ovog posta nalazi se jedno malo, ali slatko darivanje! Svakako sudjelujte :).
 
Pa krenimo mi s upoznavanjem :).


1. Ukratko predstavljanje

Zovem se Ivana Munta i na ovoj planeti postojim (već) 27 godina. Živim u okolici Dubrave. Do sada sam uspjela završiti ekonomski fakultet i ostati nezaposlena («Uči kćeri, uči i nećeš morati raditi…» i bješe tako…).
Slobodno vrijeme uglavnom potratim na dangubljenje, ispijanje kava, a ponekad i otputujem koji kilometar izvan županije da «vidim svijeta». Dakle – želja mi je vidjeti Hrvatsku uzduž i po prijeko, kao i europske destinacije.
2. Kako si se odlučila postati Avon Lady?
Avon sam naručivala kod susjede pa pomislih – zašto ne bi i ja, vremena hvala bogu imam, a ni džeparac ne bi škodio… I tako uplovih u te vode. Osim džeparca, tu je i jedan veći gušt – učestalije druženje sa prijateljicama, no i upoznavanje novih dama, ali i pokojeg momčića.
3. Koji proizvodi su najtraženiji?
Najveća potražnja je za proizvodima za njegu kose općenito te gelovima za tuširanje koji mogu biti i u jumbo pakiranjima što posebno raduje korisnice jer «kupe i mirne su». Slijede neodoljivi mirisi koji znaju biti na ubersuper akcijama, zatim dekorativna kozmetika koju korisnice uglavnom upotpunjuju. Posebno sam ponosna na proizvode kojima su korisnice dotukle probleme poput ispucalih peta, oštećenih vrhova, prhuti.
4. Koji je tvoj omiljeni proizvod iz ponude i zašto?
Omiljeni proizvod? 1???? Teško, teško… Švercati ću se pa ću izabrati parfeme. 
Jednostavno im ne mogu odoljeti… Ponuda obiluje raznim kategorijama mirisa tako da je teško ne naći više njih koji šire nosnice… Osim toga, tu su i već spomenute akcijske cijeme što ih čini dodatno neodoljivima. Trenutno mi je City Rush Edp ljubav života, a teškog srca sam ostavila Little Black Dress i Christian Lacroix Rouge. Nadam se da će nam se putevi jednoga dana opet sresti.

5. Da li je moguće naručiti od tebe kao Avon Lady Avon proizvode uz dostavu?
Naravno, uvijek pokušavam izaći u susret, tako i u tom segmentu. Ali moram pohvaliti svoje korisnice koje su uvijek brižne i većinom osobno preuzimaju svoje proizvode.

6. Kakav makeup preferiraš?
Nisam umjetnica pa ne volim previše «crtati» po sebi, više se oslanjam na majku prirodu i oca karikaturista. Neki vikend-look mogu svesti na BB/CC kremu, sjenilo, maskaru, rumenilo i ruž/sjajilo dok na danje svjetlo izlazim sa maskarom i sjajilom. 7. 5 omiljenih makeup proizvoda bez kojih ne možeš
Super Shock maskara, Anew BB krema ili CC ideal flawless krema, Luxe sjajilo, svjetlucave perle za lice, True Color sjenilo. Naravno, svi proizvodi su Avonovi!


Avon Lady Ivanu možete kontaktirati u vezi narudžbe Avon proizvoda na sljedeći mail: ivanamunta@yahoo.com
 
 
Za kraj sam vam u suradnji s Avon Lady pripremila jedno mini darivanje u kojem možete osvojiti rolletu Little Black Dress!
Kako možete osvojiti nagradu?
Potrebno je ispuniti 2 sljedeća uvjeta
1. U komentarima odgovorite na pitanje: Koji je vaš omiljeni parfem?
2. + lajkajte Facebook Page The Meadow of Beauty.
  • darivanje je otvoreno za čitateljice iz Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije,
  • sudjelovati u darivanju možete do 1. travnja 2015. 23.59 h,
  • dobitnica će biti objavljena 2. travnja na Facebook Page-u The Meadow of Beauty.
Sretno svima! :*
 
 
 
*Fotografije 1. i 4. su preuzete s Interneta.

 
Avon Lady darivanje je završilo! Čestitam sretnoj dobitnici Tei Kezele!