Eto, kako mi je ovu srijedu rođendan, odlučila sam sastaviti jednu kratku listicu :). Istina da mi je ne budu ni Djed Mraz ni Zubić vila uslišili, no, svejedno me veseli sastavljati wishlistu pa možda ipak netko od “moje bande” prošvrlja The Meadow of Beauty blogom i na taj način im olakšam dilemu oko kupovine ;). Da da, sve ja to radim radim samo zbog vas, da vas više mučenje oko toga “što pokloniti Marini za rođendan” ne drži budnima noću :P. 
 
Moram priznati da sam imala velikih problema oko toga kako proslaviti rođendan, jer stvarno sam jedna od onih koja voli takve feštice, ali istodobno kronično ne volim puhati svjećice na torti ;P. Kako sam prošle godine provela rođendan u intimnijem okruženju s dečkom nekoliko dana u Delnicama, godinu prije sam slavila dječji rođendan u Mcdonald’s-u :D, tako da sam i ove godine zaželjela proslaviti rođendan ponovno na drugi način. Odluka je pala na kuglanje i zatim malo plesa u omiljenom klubu u Zagrebu, tako da vjerujem da će ponovno biti zanimljiva kombinacija :). 


 
Ništa, neka ovaj rođendan bude u znaku “win-win situacije”..krećem s listom na triiiiii, četiriiiiiiii.. SAD :)
 
1. Eh, prvo što si želim mi trenutno nitko ne može pokloniti, osim jednog direktora tvrtke u kojoj u utorak ponovno imam razgovor za posao :). Moram priznati da bi mi to bio najljepši poklončić koji bi me beskrajno uveselio. Pošto sam prošla u drugi krug, ne vidim apsoluuuutno nikakav razlog zašto ne bih primila još i treći poziv sa sljedećom rečenicom: “Marina, vi ste najbolji kandidat IKAD i posao je Vaš” :D. Ok, istina je da sad malo pretjerujem, ali bilo bi lijepo dobiti takav poziv :).
 
2. Kao drugo, moram spomenuti kakti klišejaste želje (ali ipak najvažnije) poput hrpe zdravlja, sreće, ali ipak nek bude ponajviše ljubavi i divnih ljudi oko mene :).
 
3. Neka svatko od nas nađe svoju zlatnu ribicu :).
 
4. A sad neke malo opipljivije želje :)

Christian Dior ADDICT


 
Essie Urban JungleMaybelline Color Tattoo 24hour Eyeshadow – Pink Gold
 

Artdeco High Performance Lipstick – Damask Rose 482

 
 
Artdeco Eyeshadow Base
 
H&M BB cream brush
 
H&M Wool hat
 
H&M Patterned scarf
 
 
H&M Long earrings


H&M Hair decoration


Zara Long Knitted Cardigan

Mango jeans

Replay


Bata


Eto, to bi bilo sve od mene za danas ;).
Nemojte zaboraviti sudjelovati u L’ah darivanju povodom mog rođendana!
 Darivanje traje do 25. veljače 23.59 h.

*Sve fotografije su preuzete s interneta.